Åktur i en Ariel Atom:

Du åker tillsammans med en rutinerad tävlingsförare runt en racingslinga och får en inblick i hårresande sena bromspunkter och kurvhastigheter. 

Koppla av och låt knogarna vitna. Du åker 1 varv runt banan som är 2200 meter lång med en snitthastighet långt över 130km/h, trots ett flertal 90-graders kurvor... 

Det enda som krävs är normal fysik och god hälsa på grund av de påfrestningar kroppen utsätts för tack vare de extrema G-krafter som uppstår under inbromsning och kurvtagning. 

Vi lovar dig skräckblandad förtjusning och pirr i magen som ingen berg och dalbana kommer i närheten av. Det här är racing, på riktigt!

Rally:

Du tävlar mot klockan, mot dig själv och mot dina kollegor / kompisar i en Volvo 940, På den utslagsgivande rallybanan på Sviestad är specialdesignad för detta arrangemang.

Experimentbil:

Vår felstyrda bil är högt uppskattad av självsäkra race chaufförer. Det är mycket svårare än man tror, sväng vänster och bilen styr åt höger. Sen att drivhjulen är något ”offsetade” och skapar en lätt stress i bakvagnen vid alltför snabb framfart, stimulerar simultanförmågan ytterligare…en sport för stresståliga!

4-hjuling:

Kör på en utmanande bana och tävla med dina teamkamrater på tid. Våra 4-hjulingar är moderna och kraftfulla. Perfekt för fartfylld racing!

Volvo S40 Challenge:

Åk tillsammans med en rutinerad tävlingsförare i en challengebyggd Volvo S40. Detta är garanterat ditt livs åktur med en Volvo, där du upplever riktiga racingsträckor, kurvor och acceleration.

Gokart:

Numera finns det även inomhusbanor lite varstans där man kan köra gokart året runt. Men "man spelar ju inte golf inomhus på sommaren”, eller hur? Det som skiljer en inomhusbana från en riktig bana utomhus, är framför allt Känslan! Känslan att få köra på en bana som är mer än en kilometer lång och mäktiga åtta meter bred i en hastighet upp till 80 km/h - det kan inte jämföras med något annat! Det kan du bara uppleva på en riktig utomhusbana.

+ Att vi går ut med en öppen inbjudan till övriga Svenska racingeliten…
…som en extra bonus & kanske en chans till ytterligare medåkning för den som vågar!

Logga in för att betygsätta och recensera denna produkt

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

Varaktighet: En heldag ute på Linköpings Motorstadion - ca 08.00-17.00 Förkunskaper: Körkort är ett försäkringskrav för rallybilarna. I övrigt bara normal hälsa, gott humör och gärna en blytung högerfot... Egen utrustning: Det finns självklart skyddskläder att låna, men ta dock gärna nått oömt att ha under och bra skor, annars kläder efter väder. Samt gärna ett bra tacktal i bakfickan om det skulle bli så att just du står överst på pallen efter 8 timmars kämpande ute på banorna!

Relaterade produkter

5 varv Atom

1995,00

Formelbil Steg 1

8995,00

Kör Ariel Atom +

1995,00

Åk med en Atom

1595,00

5 varv Atom X

Pris:
1995,00

Antal

Minsta antal vid beställning:

1

Du får i paketet:Åk tillsammans med en rutinerad tävlingsförare

Formelbil Steg 1 X

Pris:
8995,00

Antal

Minsta antal vid beställning:

1

Formelbil Grundkurs - Steg 1&nbs

Kör Ariel Atom + X

Pris:
1995,00

Antal

Minsta antal vid beställning:

1

Du får i paketet:Kryp ut ur skalet och ner i Ariel Atom 3.5 Det är så nä

Åk med en Atom X

Pris:
1595,00

Antal

Minsta antal vid beställning:

1

Du får i paketet:Krypa ut ur skalet och ner i Ariel Atom 3.5 Det är så n

Driving Event Formula School AB   |   G3 Mantorp Park   |   590 17 Mantorp

Öppettider: 

08.00-17.00   |   Vi tar lunch mellan 12.00-13.00.
Annica Nyqvist - Information & Racingkurser,  e-post: annica@drivingevent.com

Telefon: 013-344 11 30

© Driving Event Formula School AB  |  » Om cookies  |  » Sitemap