HEM / KUNDTJÄNST / Villkor & frakter

Våra villkor och frakter 

Villkor

Våra köpvillkor följer Konsumentköplagen och de regler som gäller för internet- och distanshandeln. 

Priser

Priser är angivna med moms och i svenska kronor., Pris för nya Ariel Atom, Ace och Nomad säljes i annan valuta, se specifikation per annons '

Exp. avg. 39:- på order under 100:-

Frakt  

Presentkort 0:- i frakt inom Sverige med  Posten max 50 gram.
Tillbehör och reservdelar upp till 2 kg 199:- i frakt inom Sverige.
Paket över 2 kg debiteras frakt till självkostnadspris á Postens prislista

Tullavgifter 

Vid leveranser utanför Sverige ansvarar kunden själv för tullavgifter mm. Ej uthämtade paket debiteras med 295:-

Säker betalning 

Vi erbjuder säker betalning via våra partners, se aktuella alternativ på kassasidan.

Köpvillkor 

Handla nu - betala efter leverans! Vi erbjuder delbetalning eller faktura via flera olika partners. Se aktuella alternativ på vår kassasida.

Leveranstid  

Varorna lämnar vårt lager inom 24 tim från det vi mottagit din order (Mån - Fred). Om någon vara är slutsåld så meddelar vi dig det tillsammans med beräknad leveranstid. Restordrar skickas fraktfritt till dig.  

Leveranssätt  

Vi skickar varorna med paket till ditt lokala Postens hämtningsställe eller DHL Service point ställe inom Sverige. Spåra paketet via www.postnord.se eller www.servicepoint.se Mindre paket kan du i vissa fall få direkt hem i brevlådan.   

Presentkort skickar vi självklart per diskreta brev till den adressen som överenskommits.

Outlösta paket   

Paket som inte hämtats ut senast två veckor efter leveransavisering debiteras med fraktkostnad, returfrakt samt hanteringskostnader med totalt 295kr inklusive moms. Vid skrymmande post tas även en extra avgift ut enligt gällande frakttabell.

Returrätt och bytesrätt  

Från det att du mottagit dina varor har du full bytes- och returrätt i 14 dagar från det du tagit emot varan (sk ångerrätt enligt konsumentköplagen). När du skickar tillbaka varorna ska de vara oanvända och i originalförpackning. Vänligen meddela oss innan du returnerar varorna. Returfrakten vid byten och returer betalas av köparen. Återbetalning  sker senast 30 dagar efter att vi mottagit produkten i retur.

Garanti  

Alla varor vi säljer kommer med en 1-årsgaranti som gäller från köpdatum. Kvittot är ditt garantibevis så spara alltid det. Normalt slitage och skador pga. oaktsamhet ersätts inte av garantin. Vid reklamationer under garantin så står vi för returfrakten. Vänligen kontakta oss innan du skickar tillbaka varan.

Reklamera  

Har du fått fel eller en felaktig vara från oss ska du reklamera den till oss så fort du upptäcker felet. Vi står för returfrakten i det fallet så kontakta oss så informerar vi dig om hur du gör för att få en returfraktsedel av oss. Transportskada bör anmälas samma dag som du tar emot leveransen till Köksprodukter via vår Kundtjänst . Du bör under inga omständigheter lösa ut ett paket som ser skadat ut, även om du tror att innehållet är oskadat! Om du upptäcker skadan först efter att du öppnat paketet reklamerar du omedelbart till Köksprodukter enligt ovan. 

Tvist & 18-årsgräns  

Vi en eventuell tvist så är vår policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Vi säljer inte till personer under 18 år utan målsmans godkännande.  

Kunduppgifter 

Personuppgiftsansvarig är Driving Event Sweden AB, organisationsnummer 556349-5828. Genom att registrera sig som medlem samtycker den registrerade till att Driving Event Sweden AB behandlar dennes personuppgifter i enlighet med dessa villkor. Driving Event Sweden AB lagrar medlemmars personuppgifter i syfte att administrera och hantera medlemmens användning av funktionalitet, medlemstjänster och erbjudanden. 

Alla personuppgifter som Driving Event Sweden AB lagrar behandlas med största sekretess och i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Den registrerade (medlemmen) har enligt 26 § i personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftlig ansökan ställd till Driving Event Sweden AB, få besked om vilka personuppgifter om den registrerade som Driving Event Sweden AB behandlar samt hur dessa behandlas. Den registrerade har också rätt att enligt 28 § i personuppgiftslagen (1998:204) begära rättelse i fråga om personuppgifter som Driving Event Sweden AB behandlar om den registrerade. 

Reservation för fel i uppgifter

Ibland kan priser för varorna bli fel. Vid eventuellt fel pris, underrättar vi er snarast innan vi skickar varorna och ni har självklart rätt att ångra köpet om ni vill.

Om du har frågor om våra villkor och frakter - kontakta gärna oss

Skriv in ditt meddelande eller fråga

Pågående kampanjer och erbjudanden

Inga produkter hittades

Driving Event Formula School AB   |   G3 Mantorp Park   |   590 17 Mantorp

Öppettider: 

08.00-17.00   |   Vi tar lunch mellan 12.00-13.00.
Annica Nyqvist - Information & Racingkurser,  e-post: annica@drivingevent.com

Telefon: 013-344 11 30

© Driving Event Formula School AB  |  » Om cookies  |  » Sitemap